Vernostný program NISSAN

Vernostný program NISSAN

 

Vážená zákazníčka, vážený zákazník,

ďakujeme za Vašu dôveru, ktorú prejavujete značke NISSAN a našej spoločnosti využívaním našich servisných služieb. Aby naše poďakovanie malo pre Vás aj konkrétny prínos, s radosťou Vám oznamujeme, že v spolupráci so značkou NISSAN obnovujeme vernostný program pri poskytovaní servisných služieb pre Vaše vozidlo. Čo to v praxi predstavuje?

Pokiaľ je potrebné na Vašom vozidle vykonať pravidelnú servisnú prehliadku podľa pokynov výrobcu, alebo iba vymeniť motorový olej, či vykonať bežnú servisnú opravu s výmenou náhradných dielov, na všetky vymenené originálne náhradné diely a na prácu spojenú s ich výmenou Vám poskytneme zľavu vo výške 20 %. Pre uplatnenie uvedenej zľavy je potrebné splniť nasledujúce podmienky :
vozidlo má minimálne 5 rokov a viac pri pravidelnej servisnej prehliadke alebo pri bežnej servisnej oprave budú použité výhradne originálne náhradné diely, originálne príslušenstvo a originálne prevádzkové náplne NISSAN dodané našou spoločnosťou pri vykonaných servisných prácach musí byť vymenený najmenej jeden originálny náhradný diel, originálne príslušenstvo alebo originálna prevádzková náplň NISSAN

Zľavu nie je možné poskytnúť :
na opravy vozidiel po poistných udalostiach a v prípade záručných opráv
na opravy vozidiel bez výmeny originálnych dielov, originálneho príslušenstva a originálnych náplní NISSAN
na neoriginálne náhradné diely a na diely dodané zákazníkom (a to aj v prípade originálnych dielov)
na ostatné servisné práce, ktoré nesúvisia s výmenou originálnych náhradných dielov, originálneho príslušenstva alebo originálnych náplní (napríklad príprava vozidla a vykonanie STK a EK, vyčistenie, či umytie vozidla, geometrie, test bŕzd a tlmičov a podobne). Pokiaľ bude zo strany zákazníka požiadavka na vykonanie takýchto prác, tieto budú účtované štandardným spôsobom.

Poskytnutie uvedenej zľavy nie je časovo obmedzené, preto ju budete môcť využiť pri každej návšteve nášho autorizovaného servisu, pokiaľ budú dodržané vyššie uvedené podmienky. Vzhľadom k tomu, že tento vernostný program je výhradným programom našej spoločnosti, nemôže Vám ho poskytnúť iný autorizovaný servis NISSAN v Slovenskej republike.

Ak Vás naša ponuka zaujala, prosím, za účelom objednania sa do servisu neváhajte kontaktovať nášho servisného technika na telefónnom čísle +421905901890 alebo emailom na jan.vorosmarty@vlasaty.sk. V prípade jeho neprítomnosti Vám s ochotou pomôžu jeho kolegovia.